You are here

Plads til at bo forskelligt

Skousbo tilbyder friheden til andre former at bo på.

Det eksisterende Viby består mest af parcelhuse. Skousbo tilbyder muligheder for bo på andre måder, som supplerer boligerne i Viby og skaber mulighed for, at man kan blive boende i byen hele livet og gennem forskellige livsfaser.

I Skousbo får du mulighed for selv at vælge.

Nogle ønsker selv at vælge facadematerialer, nogle vil gerne have havenisser og trampolin i haven, og andre igen ønsker et hus med minimalt vedligehold men til gengæld mulighed for en dejlig køkkenhave. Kort sagt: Det skal være muligt at sætte sit eget præg på sin bolig. Der skal være mindre regulering - flere muligheder og færre begrænsninger, så man oplever frihed til at udforme sin bolig og udleve sin boligdrøm indenfor eget matrikel.

Skousbo tilbyder mange forskellige måder at bo på. Forskellige typer af boliger og forskellige måder at være med i fællesskaber og den omkringliggende natur gør, at Skousbo bliver et område, som henvender sig til forskellige mennesker. Der bliver forskellige grader af frihed og spillerum skifter alt efter placeringen og typen af bolig.

Senest opdateret

12.01.2017